Сълзи в очите на Миро и Орлин Горанов в ”Гласът на България”

25 октомври 2014 | 10:45 Дачев
След сълзите на Саня Армутлиева в другото музикално шоу - X Factor, дойде ред на сълзи и в "Гласът на България" по bTV.

В третите поред вокални двубои - тази неделя вечер - ще видим успешни музиканти като Невена Цонева, Джаго, Светльо от Expose и Яна Каменова, а съдиите Миро и Орлин със сълзи на очи се сбогуват с участниците в последния двубой.

Четиримата треньори вече усетиха какво е да се разделиш с някого, който вече ти се е доверил. Но тежката отговорност продължава. Всяко решение е фатално за един, но окрилява друг, защото победител може да бъде един. 

* * * * * * *
 
„Какво шоу, а? Ей така стават обикновено тук двубоите в „Гласът на България!” и „Дайте ми пистолет, за да се гръмна” – с тези думи Орлин и Миро ще коментират първия двубой в шоуто между носителката на редица награди Сабина Донева и групарката Милена Иванова, които изпълниха хита на Майкъл Джексън – „The Way You Make Me Feel”. 
 
Участниците в следващите двубои ще имат нелеката задача да защитят „честта” – партьорската, семейна и професионална. Един след друг на сцената ще се качат Светльо от Expose (дуетната му половинка Цвети отпадна от надпреварата в петък вечер) в двубой с футболиста Деян Дженков и станалата известна като партньорка на Асен Блатечки с ролята си в „Секс, наркотици и рокендрол” и сестра на Дидо от D2 – Яна Каменова в двубой с Дамян Димитров, чието изпълнение бе определено като „най-добрият дует”. 
 
Професионалната си чест и умения след тях на сцената ще защити и Невена Цонева, която ще се изправи срещу най-добрата певица сред лекоатлетките, носителката на 63 медала и 5-кратна републиканска шампионка Дани Иванова. Какво ще е решението на Миро и дали биенето на главата в масата ще му помогне, зрителите ще видят в неделя вечер.
 
До края на вечерта феновете на шоуто ще видят и всички останали двойки в отборите на четиримата треньори. Две дами от отбора на Наско ще изпълнят народна песен, ще има среща и двубой на поколения, на етноси, на таланти, на енергии и присъствие, които ще провокират треньорите да съобщават всяко свое решение станали на крака, изразяващи дълбокото си уважение към гласовете и техните собственици. Защо Орлин пожела да си „пререже вените” и от какво затрепериха стъклата на очилата на Миро, предстои да стане ясно в последния епизод на битките.
 
Вокалните срещи ще завършат с един по-специален двубой в отбора на Миро, където този сезон участниците ще са не двама, а трима. 
Джаго, Зоя Мутишева и Ценка Филипова ще изпеят за всички в залата и пред малкия екран песента „Едерлези”. 
 
Тяхното изпълнение ще изправи на крака всички присъстващи и ще просълзи Орлин Горанов и Миро. А дали ще се стигне до нов прецедент в шоуто, ще стане ясно на 26 октомври от 20 до 22:30 часа по bTV. 
 



ИЗБРАНО