ТВ сериал по комедията ”Хитч” с Уил Смит

25 октомври 2014 | 00:31 Дачев
През 2005-та година Уил Смит постигна значителни успехи с романтичната комедия “Хитч”. Лентата за нюйоркския специалист по любовни срещи изненадващо се представи по-добре от предходния хит на Смит “Аз, роботът” (2004) и успя да натрупа в световен мащаб близо 400 милиона долара. 
 
От студиото Колумбия Пикчърс публично изразиха задоволството си от силното бокс офис представяне на “Хитч” и - още преди да се състои DVD-премиерата - започнаха да се носят слухове за евентуално продължение, отново с участието на Уил Смит. 
По една или друга причина до направата на “Хитч 2” така и не се стигна, но въпреки това Холивуд не е изгубил интерес към историята на “любовния доктор” Алекс “Хитч” Хътчинс. 
 
Днес, 9 години по-късно, от началството на 20th Century Fox разкриха, че е започнала подготвителната работа по телевизионен сериал, чиито сюжет ще черпи вдъхновение именно от хитовата комедия. 
Сериалът (също озаглавен “Хитч”) отново ще разказва за нюйоркски специалист по любовните срещи, а сценария на пилотния епизод вече се пише от дуото зад култовата комедия “Вече не мога да чакам” - Хари Елфонт и Дебора Каплан.
 
Самият Уил Смит също участва в разработването на сериала, в качеството си на изпълнителен продуцент.

* * * * * * *
 
Телевизионната версия на “Хитч” все още не разполага с актьорски състав и за момента една от малкото потвърдени информации е, че сюжетът ще се фокусира не само върху титулярния персонаж, но и върху “няколко зараждащи се на работното място любовни взаимоотношения”. 
 
Продуцентът на сериала Джеймс Ласитър:
“За мен филмът “Хитч” е една от най-добрите нюйоркски романтични комедии. Хуморът е свеж и ненатрапчив, а неповторимата атмосфера на Ню Йорк се усеща във всеки един кадър. Със сериала ние ще се постараем да постигнем същия ефект. Екипът, с който работим, е съставен от доказани таланти и с подкрепата на Уил аз вярвам, че ще се получи нещо, което ще забавлява зрителите по целия свят.” 
 
Повече информация за разработването на сериала и актьорския му състав се очаква да бъде разкрита през следващите няколко месеца.


ИЗБРАНО