Разцепление, раздори и дисквалификации в Сървайвър

20 октомври 2014 | 11:47 Дачев
След като неочаквано изгониха Марчо, Нага се разкъсва от взаимни обвинения.

Днес:
Явор, Дамяна и Надя са изненадани неприятно и в разочарованието си винят новосъздадената коалиция, че е останала в играта. Разцеплението в племето изглежда непреодолимо, остатъците от разбитата „великолепна петорка” са готови на бойкот. 

Занев  ще се изненада от пристигането на Марчо на Острова на прокудените, защото той е човекът, когото най-малко е очаквал да види. Двамата ще обсъдят неочаквания ход на феновете и ще се съгласят, че Йори е в дъното на замисъла. Но преди да се изправят в битка на титаните, Марчо ще пролее искрени сълзи за двете си момчета. В дух на взаимно уважение, двама от най-силните играчи в Survivor ще премелят сили за оставане в играта. А достойният противник осмисля голямата победа!
 
Ветераните също са силно изненадани от изгонването на Марчо и започват разгорещена дискусия за следващите жертви. Те забелязват дистанцираността на Явор и прогнозират, че именно той ще бъде следващият, който ще напусне играта. Те ще станат свидетели на ожесточени скандали и сълзи в противниците си и ще видят идеална възвожност да ги разгромят тотално.
 
Предстои поредната игра на Нага и Гаруда за награда – традиционна кхмерска кухня. Сред мотиваторите за победа ще се наредят риба амок, ароматно телешко лок лак, зеленчуци и ром. В оспорвана битка с ходене по вода единият отбор ще си спечели прекрасна вечер около огъня. 

* * * * * * *

Във вторник, 21 октомври ще видим колко добре се интегрира Деси в племето Гаруда.

За броени дни тя успя да предизвика нескритите симпатии на двама от ветераните. Митко и Финдо оценяват високо както физическите, така и емоционалните качества на модела, докато останалите започват да се притесняват за преструктурирането на коалициите.   

В Нага наяве излизат планове и стратегии, замислени още от първите дни на Survivor. Йори и Ваня са доволни от факта, че изравниха силите в племето, въпреки че Явор, Надя и Дамяна категорично отказват да простят предателството. А това може да доведе до бойкот и загуба на игри.

Независимо от липсата на комуникация, отборите в Survivor отново ще трябва да изберат играчи за индивидуален дуел. А освен течния шоколад, и гривната за двоен вот става все по-ценна за сървайвърите. 

Предизвикателството ще се превърне в истинско зрелище, което ще смае и разсмее и Владо Карамазов, и свидетелите на битката. Поради несправяне с играта титулярните играчи ще бъдат дисквалифицирани, а останалите двама ще ги заместят. А как изтощението, провалът и недоразуменията ще се отразят в битката за племенна неприкосновеност? - утре вечер от 21:30 часа по bTV.

* * * * * * * *

В сряда, 22 октомври, дрязгите и разцеплението още владеят Нага. 
 
Йори и Ваня тайно се надяват да привлекат Надя към своята коалиция, разчитайки на по-балансираното ѝ отношение към двете групи. Самата тя е изправена пред морална дилема, тъй като отчита риска за себе си от нарастващата близост между Явор и Дамяна. Но ще получи и уникалния шанс да обсъди тежкото решението с един от най-близките до сърцето ѝ хора – футболист №1 за България за 2013 г. Иван Иванов. 
 
Междувременно, в Гаруда цари пълно спокойствие и дискусии за евентуалните стратегии на феновете преди обединението на племената.
 
На Острова на прокудените - или, както отскоро се нарича „Острова на Занев” - морякът прави равносметка на миналото и крои смели планове за бъдещето. Той е амбициран да се завърне в обединеното племе, за да получи своя реванш срещу ветераните. Целта му е да „захитрее” като създаде позитивно впечатление с поведението и победите си. 
 
В битка за огърлицата за лична неприкосновеност, сървайвърите ще трябва да се припомнят стратегии от предишни предизвикателства. Но само един ще бъде в безопасност на племенния съвет. 
 
Участниците ще споделят кои са най-тежките мигове в живота им и как са ги преодолели. Сред историите ще се отличат предателство от колеги и близки, смърт на роднина, бягство от войната, тежки болести и разочарования. Емоционалните разкази ще насълзят очите дори на Владо Карамазов, но дали ще повлияят на решението на играчите...


ИЗБРАНО