Старт на вокалните двубои в ”Гласът на България”

19 октомври 2014 | 09:29 Дачев
Два часа и половина на 19 октомври 2014 с „Гласът на България” по bTV - от 20 до 22:30 ч.
 
Започват вокалните двубои в третия сезон на музикалното шоу.
 
Треньорите вече избраха изпълнителите в своите отбори, но до концертите на живо могат да достигнат по 8 състезатели от отбор. А в този на Миро битката ще е дори още по-ожесточена, защото в него са не 16, а 17 участници, след като изпълнението на Траян Марков принуди треньорите да направят прецедент в шоуто и да допуснат още един „глас”.
 
И тъй като борбата ще е безмилостна, неделните епизоди на музикалното шоу от днешната неделя вече ще са с продължителност цели 2 часа и половина. 
 
* * * * * * *
 
Първи на сцената ще се качат „ветеранът” Лазар Кисьов, който има зад гърба си - освен участие във втория сезон на “Music Idle” - и своя музикална кариера, и 19-годишният „новобранец” Дани Чуков.
Битката между двамата е толкова силна, че в крайна сметка и двата ще продължат напред. Кой от тях ще предпочете менторът им Орлин и кого ще спасят треньорите и най-вече защо?
 
На сцената днес се качват още украинката Светлана Чепразова и най-"цветният" до този момент участник – Михаил Косев, който след много години, посветени на киното в САЩ, днес живее в индианско типи в Родопите. Ще видим и изпълнители с международен опит, солисти на различни хорове и други. По тази причина определения от рода на „динамит”, „звяр”, „кадифе” ще излизат от устата на треньорите, които няма да се поколебаят да се изправят на крака при някои от изпълненията.
 
Някои от музикалните двубои ще предизвикат коментари като: „Аз съм разцепен на половина” (Орлин), „Ако аз трябваше да избера, щях да се самоубия” (Наско), а при един от двубоите Миро дори се скри, за да не вземе отношение, защото... „сърцето ми се стегна”. 
 
* * * * * * *
 
За вокалните двубои:
 
Наско, Орлин, Миро и Десислава разделят отборите си на 8 двойки и една тройка в отбора на Миро, всяка от които ще бъде изправена на ринг във вокален двубой, изпълнявайки една и съща песен.
 
Съдбата на участниците в този кръг се решава от треньорите, този път очи в очи. Въпреки това, всеки отпаднал може да бъде върнат в шоуто, ако някой от другите треньори го „открадне” за себе си. Всеки треньор има право да „открадне” само двама участници, а участникът пък ще има право на избор кой да го „открадне”, ако го искат поне двама от треньорите.
 
До финалите стигат по 8 души от отбор - това означава, че треньорите ще трябва да проведат допълнителна елиминация, "нокаут-кръг".  
 


ИЗБРАНО