Васко Кръпката дари колекция от соц лозунги и табели

1 септември 2014 | 13:08 Дачев
Темата на новия сезон на VIP Brother вдъхнови едни от най-популярните изпълнители в България. Къщата свърза името си с една музикална легенда – Васко Кръпката (Васил Георгиев)
 
Музикантът има най-голямата колекция от лозунги и табели от времето на соца и част от тях той дари на „Образцовия дом“ на VIP Brother, „за да помнят хората миналото и да знаят какво да избягват“. 
 
Скандалният рапър Криско пък пренаписа текста на своя хит „Идеал Петрофф“ така, че да бъде приемлив дори за комсомола. С ВЕФ в ръка, той ще влезе в най-строго пазената къща, превърната сега в „Образцов дом“, за да  заснеме видеоклип. „Соц стайлинг, соц баби, днес е юбилея, къде е мавзолея“? „Дайте ми упойка, идва перестойка“, така Криско изрази очакванията си за новия сезон на ВИП Brother.
 
Междувременно, през изминалия уикенд се проведе и специалната Милиционерска акция на VIP Brother „Образцов дом”. На територията на Пловдив и София момичетата с къси поли бяха „порицани” от милиционерите с печати върху краката. 
 
Акцията се прие с особена носталгия от по-възрастните жени, които си припомниха времената на социализма и споделяха интересни случки от младините, когато са се крили от милицията, когато са носели къси поли.
 


ИЗБРАНО