Survivor 5 ”Камбоджа” от есента: фенове срещу звезди

29 юли 2014 | 16:13 Дачев
Петото издание на очаквания риалити формат ще подложи участниците в Survivor Камбоджа на изключително предизвикателство- за първи път в историята на родния ефир, праймтаймът на bTV ще изправи едни срещу други най-големите фенове на екстремното шоу срещу звездите от предходните четири сезона.
 
Пристрастени към световния екстремен феномен, обикновени, но в същото време изключителни българи ще влязат в битка с опитни сървайвъри, готови на всичко, за да покажат преосмислена стратегия и нови качества в амбицията за престижната титла. 
 
Отбор, който детайлно е проучил изпитанията от стотиците сезони на Survivor, излъчвани в целия свят, ще премери сили с племето от приятели и врагове, натрупали умения за оцеляване в джунглите на Доминиканската република, Панама и Филипините. 

„Феновете” са подготвили много изненади за звездните си колеги и обещават на зрителите много гореща и вълнуваща есен.
 
* * * * * * *
 
Силни характери, остри умове, хитри стратези, образци на красотата, уверени в силата си атлети. Преминали физическа подготовка при олимпийски и световен шампион. Хора, готови да докажат своята адаптивност и издръжливост в конфликта индивидуализъм – екипност и то в най-екстремните условия на тежък климат, глад и трудни изпитания. 
 
Това са авантюристите, прекарали повече от 2 месеца в екзотична Камбоджа, които ще държат в напрежение българския зрител тази есен по bTV.  
 


ИЗБРАНО