Венета Райкова: Приключих с ”Горещо”

23 юли 2014 | 14:02 Дачев
Водещата ще се пробва с изцяло ново предаване, което иска сама да продуцира

В момента Райкова-Георгиева подготвя пилотни издания на новото си предаване, за да ги представи на шефовете на "Нова", пишат от "Труд".

Дали продукцията ще намери място в есенната програмна схема на телевизията тепърва ще се решава. Идеята била да представя човешки истории на неизвестни българи, а не да набляга на интимните подробности от живота на популярните лица, както правеше досега в "Горещо".

* * * * * * *

Във фейсбука си Венета вчера написа: "Приятели, от няколко дни ме питате защо няма вече "Горещо". Истината е, че договорът ми с продуцентите изтече и аз категорично реших да не го продължавам. Щастлива и готова съм да продължа пътя си сама, а къде - ще видите през септември."

Досега Венета Райкова работеше с продуцентската къща "Телеман". Компанията продължава да стои зад Сашо Диков и неговото предаване "Дикoff", както и поредицата "Ничия земя". И двете продукции се излъчват по Нова телевизия.

* * * * * * *

Предаването "Горещо" приключи своя 11-ти сезон на 12 юли тази година. Светските личности го запомниха и с годишните му партита в клуб "Блек лейбъл" в София.


ИЗБРАНО