„Дърта пияница” срещу танцьорка на пилон в понеделник

20 април 2014 | 11:55 Дачев
един срещу друг се изправят Радо Михов и Венелина Господинова; братята Сансу и Йонсу Маринови получиха покана за участие в международно състезание

Следващ, 3-ти поред полуфинал на "България търси талант" на 21 април 2014
.
 
Изминалата седмица донесе много емоции на участниците в първия полуфинал. На 14 април първите 10 участници представиха своите нови изпълнения, а в четвъртък, 17 април, двама от тях продължиха напред в шоуто и се класираха за финала.
 
Това са Косара Цонева (която бе безапелационен победител при зрителския вот) и Мурад Мурад (който трябваше да се изправи срещу Street Workout). В крайна сметка, и тук решаваща роля имаше зрителският вот, тъй като журито се раздели на две: дамите подкрепиха Мурад, а господата - Street Workout.
 
Първият полуфинал бе белязан с две интересни събития. Едното е инцидентът с Мирослав от дуо „Миракъл”, който беше ухапан на два пъти от своя крокодил.
Първото ухапване се случи малко преди изпълнението, зад кулисите на шоуто, а второто – по време на сценичната им изява. В резултат Миро се оказа с 10 шева на дясната си ръка и вероятността да не се качи в четвъртък на сцената. Благодарение на бързата лекарска намеса той е добре и бързо се възстановява от инцидента.
 
Второто събитие, което е с положителен знак, е свързано със Сансу и Йонсу Маринови. Братята от Бургас успяха да впечатлят зрителите с изпълнението си на лунната походка на Майкъл Джексън с … ролери.
 
Уменията и славата на двете момчета, се оказа, че далеч не се ограничава само в границите на България. След страхотното им изпълнение в понеделник, представители на голяма международна компания се свързаха с екипа на „България търси талант”. Чрез екипът на шоуто те отправиха покана към Сансу и Йонсу да покажат таланта си в едно от най-големите състезания в сферата на свободните спортове, което ще се проведе в Чехия на 3 и 4 май. Към поканата са включени пътят и престоят на българските таланти и семейството им.
 
* * * * * * * *
 
Нарежението в полуфиналната фаза на „България търси талант” ще нарасне още повече на 21 април, понеделник от 20:00 часа, когато един срещу друг в шоуто ще се изправят авторът на хита „Дърта пияницаРадо Михов и любимата танцьорка на пилон на Асен Блатечки – Венелина Господинова, както и носителката на безброй медали по акробатика, 9-годишната Борислава Иванова.
 
Към тях ще се присъединят двете двойки близнаци Силвия и Ренета, а Галин и Атанас този път ще се състезават като един участник.
 
Останалите таланти, които ще се представят в понеделник, са Крисияна Николаева, Петьо Станков, училищен духов оркестър при "Читалище Гложене", камерна група "Тракийска младост", Move и Stereo Rush.
 


ИЗБРАНО