Александър Чирков в ”Неделя х 3”

29 март 2014 | 10:07 Дачев

На 30 март Роро и Дидо Мачев първи влизат в студиото на  „Н3DЕЛЯ Х3“ - тяхното участие в здравното риалити, част от предиобедното делнично токшоу „Отблизо”, се следи с голям интерес от зрителите.

В рамките на 2 месеца те трябва да се преборят с наднорменото тегло и пред очите на зрителите да променят външния си вид. С Люба Пашова те ще се потопят в дебрите на здравословния начин на живот. 
 
Специален гост на новата водеща ще бъде и сръбският актьор, режисьор и продуцент Любиша Самарджич. Любимецът на българската публика ще пренесе зрителите в света на киното с първата част на 14-серийната си продукция “Мирис на дъжд над Балканите”, с която участва в тазгодишното издание на София Филм Фест.
 
* * * * * * * *
 
Предстои интересен разговор с едно от светилата на българската медицина –  проф. Александър Чирков. Той ще дискутира с водещия Андрей Захариев проблемите в българското здравеопазване и възможните решения. 
 
* * * * * * *
 
За непознатите космически пространства, новите планети и доказателствата за теорията на големия взрив Боян Бенев ще говори с астрофизика Владимир Божилов
В студиото гостуват наградените от НАСА варненски ученици - Неделчо, Иван и Атанас. Те са създателите на иновативния проект “Green Space”, който дава решение на проблема за почистването на околоземното пространство от космически боклуци.
 
Предаването ще продължи с дискусия за новия дълг от няколко милиарда лева, който българското правителство предстои да изтегли. 
По темата за възможностите и правилните избори мненията си ще изложат председателят на политическа формация “Обединен блок на труда”  - професор Кръстьо Петков и програмният директор по икономическите въпроси в Центъра за либерални стратегии в София – Георги Ганев.
 
За финал, „Н3DЕЛЯ Х3“  среща зрителите с музикалното изкуство.
Електронната и хаус музика от световна величина и мистиката на българската народна традиция ще докажат високата си класа с гостуването на музикантите от спектакъла на Нешка Робева – „Мистерията Еньовден” и момчетата от Дийп Зоун Проджект. 
 


ИЗБРАНО