Нови атрактивни персонажи в гейм шоуто „Следващият, моля“

24 февруари 2014 | 15:02 Дачев
От първите дни на март 2014, нови атрактивни персонажи ще атакуват сцената и участниците в гейм шоуто на TV7 „Следващият, моля

Навръх националния празник 3-и март тв играта влиза в обновено студио, а продуцентите „Superfly“ обещават ново ниво на смях и забавление, нови интересни теми и любопитни факти по пътя на участниците към заветната цел – наградата от 222 000 лв.

Още през март зрителите ще се запознаят и с обновена компания от персонажи на играта.

* * * * * * *

Вече познатите ни Славена и Тамара ще получат повишение и от асистенки на водещия ще се преродят в нови образи – ЛУДОТО СЛАВЕНЧЕ и МЕРИЛИН МОНРО.
Това означава, че във всяко предаване водещият Башар Рахал ще избира своя асистент сред публиката и ще му възлага различни задачи в рамките на шоуто.
 
Славена влиза в ролята на ЛУДОТО СЛАВЕНЧЕ - жената, която може всичко и владее изкуството да е напълно различна при всяко свое излизане на сцената. Всеки път тя ще се появява и ще задава своя въпрос в образа на най-разнообразни професии и националности - химик, монтьор, фитнес инструктор.
 
Тамара ще възкреси легендарния образ на МЕРИЛИН МОНРО и в тази нова роля ще задава въпроси от безкрайната област на съвременната поп култура и политика. 
Заедно със Славена те ще бъдат новите изкусителки, които ще провокират емоциите на участниците и ще ги отклоняват от верния път към победата. 
 
В Шоуто се появява и малкото ДЯВОЛЧЕ ФЮТ – брат-близнак на Джуджето. То не задава въпроси, защото е талисман на шоуто, и обещава да се превърне в любимец на всички, освен на водещия - неговият предпочитан обект за заяждане и подигравка.
 
ИЗВЪНЗЕМНОТО – Това е напълно нов персонаж в малкия свят на „Следващият, моля“. Той идва на земята, където всичко му е чуждо, не познава никой и не знае нищо, но е много любопитен. И тъй като е паднал от небето и тепърва опознава света, той ще задава много въпроси, често отвъд границите на благоприличието.
 
Когато водещият Башар Рахал задава въпроси, свързани с българската история, на сцената ще връхлита орда ПРАБЪЛГАРИ – шумни, атрактивни и запознати с историята от първо лице. При всеки верен отговор те ще поощряват участника, а при всеки грешен… предстои да видим.
 
Компанията от нови персонажи се допълва и от Башар - СУМИСТА, който ще задава въпросите си облечен в сумо костюм.
 


ИЗБРАНО