Big Brother Family: борба за апартамент, кола и 200 000 лв

22 март 2010 | 23:05 Дачев

Победителят в Big Brother Family ще получи току що построен семеен тристен апартамент в кв. Витоша. Цената на жилището е 150 000 лева. Апартаментът е на третия етаж  и има южно изложение. Освен това, семейството печели и автомобил Peugeot 5008. И не на последно място - 200 000 лева! Това стана ясно в започналото тази вечер риалити шоу по Нова телевизия.

В утрешния live (предаване на живо - бел. ред.), когато гости ще бъдат Нико Тупарев, продуцент, Ники Николов, изпълнителен продуцент и Ани Владимирова, психолог на предаването, ще разберем интимни подробности и скрити тайни за живота на участниците. Главният продуцент на шоуто ще разкаже за смисъла на семейния формат, търсенията на екипа по време на кастингите и структурата на този сезон. Ники Николов, човекът който буквално живее със съдбите на съквартирантите, ще разкрие какви факти са научили „скаутите”, докато живяха в домовете на семействата. Освен това ще разкаже наразкрити качества от характерите на всеки партньор, какво крият един от друг в семействата, какво си споделят и какво не, най-екстремните и най-фрапантните им случки като двойка досега.
Ани Владимирова е изготвила психопрофил на всички съквартиранти. Тя ще ни подготви за това, какво можем да очакваме от всяко семейство. След него ще се запознаем отблизо с участниците в голямата семейна сага - Big Brother Family.

Кои са участниците и какво знаем за тях: 

1. Брак с чужденец – Массимо Леоманни и Кристияна Леоманни
Кристияна е на 36 години и живее във Варна. Массимо е на 39 години и живее в Италия. Имат обща дъщеря Вивиан, която сега е на 4 години.  Кристияна е красива и претенциозна българка, чиято мечта е брак с чужденец. Массимо и италиански богаташ, с бизнес в Италия и Швейцария. Имат едно дете. Семейство Леоманни са най-богатите хора в къщата. Живеят разделени един от друг. През времето, в което не са заедно, Кристияна изпълнява ролята си на съпруга като харчи големи суми пари за бижута и дрехи.  Глези се постоянно, разнообразява живота си като снима фотосесии за извести български списания. Кристияна е доста алчна и разбира семейното щастие като безгранична финансова обезпеченост. Доста шумна е. Массимо е претенциозен и капризен. Свикнал е да живее в лукс и удобство и не говори български.

2. Ванеса и Цветелин Цветанови
Ванеса Съйкова е на 17 години от Ботевград. Нейната мечта в живота е била да има дете. Успява да я осъществи, като забременява на 16 годишна възраст. Партньорът й Цветелин Цветанов е на 32 години от София, занимава се с далавери и е чест клиент на полицията. Той има 3-годишна дъщеря от предишна връзка. Смята, че има над 60% вероятност с Ванеса да се разделят. Предишната му приятелка отчаяно иска отново да бъде с него и да създадат общ дом. Ванеса смята, че Цветелин не е мъжът на нейния живот. Тя още мечтае за момчето, с което е била преди Цветелин.

3. Патриархалното семейство - Христо и Корнелия Трифонови
Христо Трифонов е на 38 години от Поморие. Той е доста властолюбив и обича да командва. Не си и помисля, че друг освен него може да вземе решенията. Корнелия Байтрактарова е на 32 години от Стара Загора. Тя е крехка и ранима, смята, че е родена, за да служи на съпруга си. Тя не харесва еманципирани жени. Не си и помисля, че може да му противоречи. Ако Христо й изневерява, Корнелия е убедена, че причина е в нея, търси вината в себе си и е готова да направи всичко, за да се чувства съпруга й добре.

4. Кокетката и кученцето – Елеонора и Давид Кочанови
Елеонора Палавейска е на 19 години от Пловдив и върти света около външния си вид. Тя е доминираща в семейството. Давид Кочанов е на 26 години, роден във Велинград. Той изпълнява всичко, което половинката му поиска или помисли да поиска. Елеонора работи като танцуваща сервитьорка, докато Давид тегли заеми от банки, за да й купува ботуши. Елеонора смята, че може да контролира мъжете и без думи. Двамата имат общо дете, за което Давид казва, че е планирано само от него. Майка му не може да понася Елеонора. Смята, че съсипва живота на сина й и не може да се грижи за детето. Тя често получава неприлични предложения от други мъже, а той е типичния заслепен от любов мъж.
 
5. Сашка и Павлин Чипеви
Павлин Чипев е на 32 години, роден в София. Той е мързелив, похотлив балкански хитрец; безработен и комарджия. Както той самия твърди – живота му е песен. Сашка Чипева е на 30 години, родена в Етрополе, където живее и сега заедно със съпруга си. Тя е болна от любов и за нея абсолютно се отнася максимата „не мога с теб, не мога и без теб”. Сашка е работещата в семейството – като сервитьорка. Не се е разделила с Павлин заради детето им. В момента Сашка се намира на кръстопът в живота си - на прага на решението дали да остане с него или не. Тя е типичната „отчаяна съпруга”. Липсва й всякакво самочувствие и от две години пие много силни антидепресанти.
 
6. Бохемите – Анжелика и Радослав Петрови
Анжелика Петрова е на 29 години, родена в Беларус. Тя командва семейството. Доста е властна, но вади душата с мъжете с памук. Смята, че няма мъж на света, чийто пари не може да вземе. Радослав Петров е на 29 години от София и се чувства избран от жена си, щастлив е с нея и безумно я обича. Разделя живота си на две – преди и след Анжелика. Той е бивш таксиметров шофьор. А тя е бивша стриптизьорка и актриса в еротични продукции. Опитва се да научи мъжа си да бъде джентълмен и да се държи по-добре в обществото. Запознават се в 05:30 сутринта на червен светофар в столицата.
 
7. Златната сватба - Радка и Чавдар Каменарови
Чавдар Каменаров е 62-годишен изобретател от Пловдив. Радка Каменарова, също на 62 години, е посветила живота си на него. Той е „нейният гений” и тя много се гордее с него. След 32 години съвместен живот двамата имат абсолютно хармонични отношения. Чавдар е доминиращия в семейството, Радка го изцяло го допълва. Искат да спечелят голямата награда, за да вложат парите в изобретенията на Чавдар.

8. Стоян и Мария Шопови
Стоян Шопов е на 24 години от Русе. Той е агресивен и арогантен, лошото момче. Мария Шопова е на 25 години, също от Русе, е център на вселената, една жена на ръба на нервна криза. Запознали са се в дискотека. Нейната ревност е задушаваща за Стоян. Това го подтиква към 1-годишна връзка с друга жена. Двете са се виждали и се познават. Мария казва за любовницата на Стоян, че е изключително грозна и прилича на Квазимодо.

9. Заврян зет - Боряна и Боян Милеви
Боряна Милева е на 36 години и се смята за върха на света – тя е столичанка, израстнала в центъра на София, получила образование в английската гимназия, завършила висше образование. Семейството, от което произхожда е образцово, интелигентно и модел за подражание. Боян Милев, на 37 години, е момче от село (Приморско). Съпругата му го слята за прост селянин, който се опитва да култивира. Тя не се разбира със семейството му, защото имат различен манталитет, а те пък не я харесват заради претенциите и прямотата й. Боряна се дразни на мъжа си, защото лъже. Боряна и Боян са съдружници по неволя.

10.  Семейство Адамс – Веселин и Ели Кузмови
Веселин Кузмов е на 32 години от Димитровград и му казват „Газката”. Той работи в траурна агенция и обича да снима труповете. В този живот е бил всякакъв – нацист, будист, рокер... За Ели казва, че е най-качествената жена, която е срещал. Ели Владкова е на 34 години от Пловдив, където двамата живеят в момента. Тя смята, че връзката им е изтъкана от противоположности, но любовта им е голяма. Въпреки че Веселин е човек на крайностите, за Ели той е перфектен баща с подход към децата. Влизат в къщата с двете си деца и двете си кучета – това е типичното семейство и то не може да се разделя.

Красавицата от беларуски произход, която се снима в еротични продукции заяви, че издържа мъжа си, тъй като не можела да си представи, че той ще изкарва 500 лв. на месец при условие, че тя изкарва 11 000 седмично. Брюнетката се опитва да научи съпруга си да е джентълмен, а той не може да си престави живота без съпругата си. Дамата обеща, че по 2 часа на ден ще оставя тялото си да почива, разхождайки се чисто гола.
62-годишното семейство е с амбицията да "превъзпита" младите двойки, които смятат, че "шведската тройка" е нещо нормално за практикуване.

Цветелин и 17-годишната Ванеса получиха първата си тайна мисия. В продължение на две седмици те ще трябва да живеят отделно един от друг с други партньори и да убедят останалите Брадъри, че са семейства с тях. Ако изпълнят успешно мисията си, четиримата ще станат пълноправни съквартиранти, а по време на изпитанието те получават имунитет, който ще ги предпазва от изгонване. Интригата е, че Цветелин ще трябва да представя за своя жена бившата си половинка с Ива, с която са се разделили преди години. Двамата имат дъщеря, но никак не се разбират – Ива е осъдила Цветелин за домашно насилие и той е получил ограничителна заповед да не се доближава на по-малко от 40 метра от нея. Предизвикателството за сегашната половинка на Цветелин – Ванеса, е не по-малко. Тя ще трябва да влезе в Къщата заедно с голямата си любов Светлин, към когото не е безразлична. Двамата обаче няма да съжителстват с останалите Съквартиранти – за тях е предвидено отделно тайно помещение. Те също получиха 300 лева.

Първите, които влязоха в Къщата, бяха бившият еротичен модел Кристияна и мъжът й Массимо. Те са най-богата двойка – тяхната заплата е 3500 лева, които им се сториха малко. Най-дългото време, което са живели заедно като семейство, е 10 дни. Претенциозната софиянка Боряна и приморският бивш гларус Боян с двете им деца също влизат в Къщата. Дамата още сега заявява, че ще общува само с хора, които са на ниво, по-високо от нейното. Сестрата на съпруга е част от организациите, които са били против вкарването на деца в Къщата.
Скинарят Веселин и съпругата му Ели, заедно с двете им деца и двете им кучета, също ще са част от Big Brother Family. Нестандартната двойка обяви, че решава често проблемите си с бой, но за сметка на това кучетата им не са агресивни.

Първата мисия на съквартирантите се нарича "Оковите на любовта"  и задължава семейните двойки да бъдат буквално оковани един за друг с верига, която не могат да отключват, освен ако Big Brother изрично не разпореди това.
 



ИЗБРАНО