Изтече информация за Dancing Stars 2

23 септември 2009 | 12:56 Дачев
Въпреки упорито пазените тайни около предаването "Dancing Stars 2" по бТВ, интернет сайтовете и печатните издания преливат от информации за шоуто, което стартира на 27 септември - неделя от 20:00 ч.

Според онлайн списанието VIP BG Info, водещ ще е най-вероятно Елена Петрова. Слави Трифонов e направил чудесен избор с красивата и слънчева актриса, коментира изданието. В. "Експрес” също писа, че Елена Петрова ще е водеща, на " Dancing stars 2 " позовавайки се на свои източници. Продуцентът предпочел къдрокосата дама пред миналогодишната водеща на шоуто Радост Драганова.

Според в. Стандарт, водищети на "Господари на ефира" Рачков и Игнатова ще изтанцуват страстта си върху паркета, но не като участници в "Денсинг старс 2", а като гост-звезди. Много знаменитости щели да влизат в епизодични роли в шоуто  и ще се появяват само "за цвят". Според слуховете, двойката е поканена да се появи в риалитито. Ако и другата мълва се окаже вярна - че водещ до Елена Петрова ще бъде Краси Радков от "Шоуто на Слави", - то зрителите ще пускат сълзи от смях. Другият спряган за водещ е Димитър Павлов („10-те най“, „Форт Боаяр“, "Това го знае всяко хлапе").

Изглежда че танцувалните риалитита действат на бившите ни златни момичета от художествената гимнастика като валериан на котки и сега Нешка Робева ще бъде раздвоена. Анелия Раленкова танцува пред очите й във VIP Dance по Нова, а после ще трябва да пришпорва дистанционното, защото по bTV в джаза влиза Бианка Панова, коментира "Стандарт". Тя ще бъде от професионалните танцьори, които обучават звездите. Интересното е, че тя преподава джаз балет и МТВ денс в Dance Academy, а голяма част от учителите там вече са в шоуто на Нова телевизия.
Другото голямо име на хореографията е Памбос Агапиу. Той също ще бъде танцувалната половинка на една от звездите. Говори се, че това е Аксиния. Имената на останалите заподозрени за участие са Румяна Нейкова, Емануела, Десислава, Асдис Ран, Наско Сираков, Миро, Евгени Минчев и Нона Йотова.

Жан-Клод ван Дам не е така чаканата "международна звезда" за риалитито, научи "Стандарт" от сигурни източници. Много по-вероятно е другият спряган за гост - Къванч Татлъ, познат като Мехмед от "Перла", да гледа танците, защото така или иначе скоро ще идва у нас и сериалът вдига рейтинга на bTV до небесата.


ИЗБРАНО